Webinars &
Whitepapers

Exclusief, alleen voor members

Schrijf je in voor onze Webinars en wordt automatisch member. Krijg voorrang om deel te nemen en stel je vragen tijdens de live uitzending. We verzorgen regelmatig nieuwe Whitepapers en organiseren webinars en meetups met interessante gasten. Change the script. Join the vibe.

  • Regelmatige Webinars

  • Interessante Whitepapers

  • Meetups in Blue City

Webinars

In 2021 ontmoeten we elk kwartaal duurzame ondernemers in onze webinars. Gemist? Kijk het gesprek hier terug. Hou onze website en socials in de gaten voor exacte datum en onze gast(en).

Webinar #1 Bij twijfel juist groen doen

Vrijdag 12 maart waren Maurits Groen en Rob Boogaard te gast. We spraken met hen over waarom juist in een crisistijd een versnelling van duurzaam ondernemen mogelijk is en hoe je dat dan voor elkaar krijgt. Met goede tips en trics! Gemist? Kijk het gesprek hier terug.

Webinar #2 Duurzaam ontwerpen, het nieuwe normaal?

Te gast zijn Jeroen Verbrugge van FlexDesign en Arnoud Vlieger van Ahrend Meubelen over duurzaam ontwerpen. We praten met hen over het ontwerpproces en over duurzaam ontwerpen in het bijzonder. Waar liggen kansen voor de maakindustrie? Waar laten we ze liggen? Hoe duurzaam zijn hun ontwerpen? Hoe maken we duurzame producten meer betaalbaar?

In oktober is het volgende webinar. Hou onze website en socials in de gaten voor exacte datum en onze gast(en). Mis het niet en schrijf je alvast in!

Whitepapers

Lees tips en tricks over verduurzaming van jouw producten. 

#1 Op weg naar verduurzaming van je product

Bedrijven stellen verduurzaming uit omdat ze de weg ernaar toe niet goed overzien. Hoe pakken we het aan zonder onze hele bedrijfsvoering te verstoren? Moet alles op de schop?

#2 Wat is bioplastic eigenlijk? En wat is het voordeel?

Steeds meer producten worden gemaakt van bioplastics. In deze Whitepaper geven we antwoord op de vraag wat bioplastic eigenlijk is.

Verduurzaming hoort bij een sterke bedrijfsstrategie

We ontmoeten elk kwartaal bekende duurzame ondernemers in onze webinars. Mis het niet en schrijf je hier alvast in!

Maasboulevard 100

3063 NS Rotterdam

Tel. 010-8404610

KVK 54617073

Volg ons

  • Worldwide Patent Pending WO 2018182419