Duurzaam
plaatmateriaal en sheets

Plaatmateriaal en sheets zijn leverbaar in alle gangbare maten en kleuren

Productie van sheets
Instore signing

Ben je op zoek naar duurzame instore signing materiaal? Vibers levert een complete lijn van plaatmateriaal en sheets die het milieu zo min mogelijk belast. Leverbaar in alle gangbare formaten en kleuren. Duurzaam gefabriceerd, biobased, recyclebaar en krasvast.

Vibers plaatmateriaal en sheets is uitstekend te gebruiken voor al je instore signing. Alle productie vindt plaats in Nederland. Deze duurzame optie voor instore signing heeft tal van voordelen. Vibers plaatmateriaal en sheet is recyclebaar, uitstekend te bedrukken, krasvast en 100% future proof.

Maar het houdt voor ons niet op bij de productie alleen. Nadat de signing zijn werk heeft gedaan, wordt jouw gebruikte signing verzameld en krijgt het een unieke, eye-catching en pakkende nieuwe bestemming in de vorm van bureauaccessoires, kledinghangers en nog veel meer. Zelf een idee? We gaan graag met jou aan de slag om je signing een tweede leven te geven.

Deze opvallende premiums zijn natuurlijk niet alleen uniek voor jou en jouw merk, maar ook fantastische items om weg te geven aan klanten, opdrachtgevers en medewerkers. Zo verlengen we het leven van je gebruikte signing. Wedden dat iedereen er mee wegloopt?

 

Density

1300 kg/m3

Thickness

0.7 - 3.0 mm

Temperature usage range

15 - 40 °C

HDT - A/B

55 - 60 °C

Features

biodegradable, high impact strength, good scratch resistance, good rigidity, excellent thermoformable properties

Toepassingen

Instore Signing

Instore Signing

Leverbaar in vrijwel alle kleuren

Zij maken het met Vibers


Maasboulevard 100

3063 NS Rotterdam

Tel. 010-8404610

KVK 54617073

Volg ons

  • Worldwide Patent Pending WO 2018182419